Soses es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern amb dos jornades plenes d’activitats

Soses es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern amb dos jornades plenes d’activitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Soses

 

La localitat de Soses ja ho té tot a punt per celebrar aquests dies la seva Festa Major d'Hivern, una celebració que arribarà aquesta setmana amb un seguit d’activitats que es desenvoluparan en dos jornades: el dimecres 20 i el dissabte 23 de gener.

El dimecres, els actes s’iniciaran a les 11.30 hores amb la processó i la Missa en honor de Sant Sebastià, i en acabar, a les 12.30 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera a la plaça de l’Ajuntament. A la tarda hi ha programat un espectacle d’animació infantil a càrrec de Sac Espectacles, amb l’obra ‘Boti, boti’, que es representarà a les 16.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, i a continuació, a les 18.00 hores, a la Sala del Ball, es farà una sessió llarga de ball amb l’orquestra Nueva Alaska.
 
La Festa Major de Sant Sebastià viurà la seva segona i darrera jornada el dissabte 23. Al les 09.00 hores hi haurà tir al plat amb esmorzar popular amb l’organització de la Societat de Caçadors Lo Perdigó, i a les 10.00 hores se celebrarà el XIXè Campionat de Botifarra a la sala d’actes de l’Ajuntament, organitzat per l’Associació de Joves. A la nit es farà una sessió de ball amb l’actuació del grup 7dRock i discomòbil amb DJ Nar6 Sound.
 
La Festa Major de Sant Sebastià està organitzada per l’Ajuntament de Soses.Comentaris

envia el comentari