Catalunya Diari

Soses es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern amb dos jornades plenes d’activitats

Soses es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern amb dos jornades plenes d’activitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Soses

 

La localitat de Soses ja ho té tot a punt per celebrar aquests dies la seva Festa Major d'Hivern, una celebració que arribarà aquesta setmana amb un seguit d’activitats que es desenvoluparan en dos jornades: el dimecres 20 i el dissabte 23 de gener.

El dimecres, els actes s’iniciaran a les 11.30 hores amb la processó i la Missa en honor de Sant Sebastià, i en acabar, a les 12.30 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera a la plaça de l’Ajuntament. A la tarda hi ha programat un espectacle d’animació infantil a càrrec de Sac Espectacles, amb l’obra ‘Boti, boti’, que es representarà a les 16.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, i a continuació, a les 18.00 hores, a la Sala del Ball, es farà una sessió llarga de ball amb l’orquestra Nueva Alaska.
 
La Festa Major de Sant Sebastià viurà la seva segona i darrera jornada el dissabte 23. Al les 09.00 hores hi haurà tir al plat amb esmorzar popular amb l’organització de la Societat de Caçadors Lo Perdigó, i a les 10.00 hores se celebrarà el XIXè Campionat de Botifarra a la sala d’actes de l’Ajuntament, organitzat per l’Associació de Joves. A la nit es farà una sessió de ball amb l’actuació del grup 7dRock i discomòbil amb DJ Nar6 Sound.
 
La Festa Major de Sant Sebastià està organitzada per l’Ajuntament de Soses.Comentaris

envia el comentari