Catalunya Diari

Sound de Secà presenta el primer Carnaval d’estiu a Cervera

Sound de Secà presenta el primer Carnaval d’estiu a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 La festa inclou dos actes destacats: un vermut i concert a la plaça Major, a les 12.00 hores, i la Rua de Carnaval, amb sortida de la plaça Universitat a les 18.00 hores. El concert del migdia serà una actuació conjunta de Sound de Secà i la Banda de Vents del Conservatori de Cervera, una mescla de xaranga i percussió d’uns 30 minuts de durada.
 

A la cercavila, Rua de Carnaval, hi participaran dotze grups de percussió catalans, més de 200 persones. També tindrà lloc un concurs de comparses obert a tothom, que preveu repartir premis a les dos millors de cada categoria: grans (més de 10 persones) i petites (d’1 a 9 persones) i també premis sorpresa.


 


La iniciativa compta amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, dins del Pla de Barris, i de l’Associació de Comerciants de la localitat.


 
La presentació de la primera edició ha anat a càrrec de Jordi Closa i Bernardo Dombua, integrants de Sound de Secà, que han comptat amb el suport del paer en cap, Ramon Royes. Aquest, durant la seva intervenció, ha destacat un cop més la qualitat dels actes que s’organitzen a la ciutat i l’impacte econòmic que generen; a més del potencial i el nivell dels grups de percussió de Cervera, i la capacitat creativa dels Sound de Secà amb l’organització d’un Carnaval en ple estiu.


Comentaris

envia el comentari