Catalunya Diari

Sucs acull la tercera cursa de la copa catalana de trial per a nens

Sucs acull la tercera cursa de la copa catalana de trial per a nens| Redacció - Fotografia: Moto Club Segre (Arxiu)

 

Sucs acollirà aquest diumenge una cursa, la tercera, de la copa catalana de trial per a nens. La competició està organitzada pel Moto Club Segre, encara que el principal culpable de que es celebri aquesta cursa és Lluís Monfort, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta localitat i també ha comptat amb la col·laboració de l’expert pilot de trial de la Granja d’Escarp, Marcel Justribó. 

La prova es desenvoluparà a l’àrea existent, el Park Sucs X-Trial, ubicada a una antiga gravera. La competició comprendrà un total de sis zones, que es faran tres o quatre vegades, segons la categoria dels participants. Així, les d’Iniciació i Elèctriques faran tres voltes al circuit i les d’Aleví, Base 80, Promo 80 i Oberta hi faran quatre voltes.
 
És d’esperar la presència de més d’una trentena de pilots, doncs la xifra de participants ha anat augmentant després de cada una de les curses. Si al trial dels Alfacs hi van assistir 24 pilots, al de Can Taulé, ja en van ser 31, sent l’augment, principalment entre els més petits. 
 
La competició s’iniciarà a les 10.00 hores i s’allargarà fins a poc més de les 14.00 hores. L’accés a la zona on es durà a terme la prova estarà degudament senyalitzat, una vegada s’accedeixi a la localitat des de l’autovia que va de Lleida a Osca, una vegada es passa Almacelles. 


Comentaris

envia el comentari