Catalunya Diari

Taller de gospel a l'Escola municipal de Música de la Seu d'Urgell

Taller de gospel a l'Escola municipal de Música de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell ha organitzat un taller de gospel, obert a tota la ciutadania, que impartirà Guillermo Morlino i tindrà lloc els dissabtes 8 i 21 de novembre i el diumenge 22 de febrer de 2015.

Aquest taller, obert a tothom i sense necessitat que els participants tinguin coneixements musicals, té com a objectiu aconseguir, d'una manera rítmica i melòdica, fer música sacra. En aquest curs es treballarà l'acondicionament corporal per la respiració, el ritme i la veu per poder gaudir a l'hora de cantar gospel. A més, els participants també hauran de treballar una part d'aquest taller a casa. 
 
Horaris i concert de cloenda 
El taller de gospel se celebrarà en tres jornades. Els dissabtes 8 i 21 de novembre de 10.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.30 hores; mentre que diumenge 22 de febrer serà de les 10.00 a les 13.30 hores i de 16.30 a 17.30 hores.
 
La cloenda d'aquest taller de gospel es farà amb un concert obert al públic el mateix diumenge 22 de febrer a les 18.00 hores a la sala de Sant Domènec de la Seu. L'entrada com a públic serà gratuïta.
 
Per poder participar en aquest taller de gospel cal fer la inscripció prèvia a la secretaria de la mateixa Escola Municipal de Música, a l'edifici de Les Monges. El preu de la inscripció és de 20 euros, mentre que pels alumnes matriculats a l'escola és gratuïta. 


Comentaris

envia el comentari