Catalunya Diari

Taller gratuït de ‘coaching’ per a joves a Solsona

Taller gratuït de ‘coaching’ per a joves a Solsona| Redacció - Fotografia:

 Aquesta iniciativa és impulsada a Solsona per la regidoria de Promoció Econòmica per fomentar l’ocupació dels joves i desenvolupar el talent al territori. El curs és conduït per persones també joves a fi de dialogar a partir del mateix codi de llenguatge. L’objectiu és ajudar el participant a definir el propi futur amb els recursos que cadascú té. 
 
Es recorre a un programa de desenvolupament personal per identificar els propis propòsits i les fortaleses, així com construir una xarxa de relacions sòlida i encaminar-se cap a l’acció. El primer dia versarà sobre els somnis i reptes; el segon dia, sobre les creences, mentre que les persones necessàries i el pla d’acció són els àmbits que es treballaran en la tercera i darrera sessió.
 
'EnREDar-se' és impartit per un equip d’experts de l’Institut Relacional de Barcelona. Es duu a terme a Solsona gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte Treball als barris, cofinançat també pel Fons Social Europeu. El curs està acreditat per l’Institut Relacional i l’Ajuntament de Solsona. 
 
Les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho per correu electrònic a l’adreça [email protected] o bé per telèfon, al 973 48 00 50 (extensió 201). 


Comentaris

envia el comentari