Catalunya Diari

Tallers de cistelleria, tapís i fotografia, a la Seu d'Urgell

Tallers de cistelleria, tapís i fotografia, a la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 Respecte als tallers de fotografia digital amb càmera reflex s'ofereixen dos nivells, l'avançat, que tindrà lloc de l'1 d'octubre al 7 de novembre, dilluns i dimecres de les 20.30 a les 22.00 hores; i el bàsic, del 2 d'octubre al 13 de novembre, els dimarts i divendres de les 18.00 a les 20.00 hores. Ambdós tallers són de 18 hores i seran impartits per Adrià Ventura. Aquest tallers de fotografia també inclouen dues sortides en dissabte per fotografiar paisatges de tardor. El preu de cada taller és de 90 euros.
 
També hi ha preparat un taller de photoshop de 24 hores dirigit també per Adrià Ventura, que s'iniciarà el 2 d'octubre i s'allargarà fins el 13 de novembre, i tindrà lloc els dimarts i divendres de 18.00 a 20.00 hores. L'import del taller és de 90 euros.
 
Pel que fa als tallers de cistelleria i de tapís seran de 24 hores cadascun i els l'impartiran Leonor Jiménez i Teresa Gutiérrez, respectivament. El de cistelleria tindrà lloc d'octubre al mes de gener, els divendres de 16.00 a 18.00 hores. El preu de la inscripció és de 84 euros més 30 euros pel material. El de tapís, que es realitzarà d'octubre a desembre, té un cost de 90 euros.
 
Els tallers de fabricació de nines (de 18 hores) i de guarniments de nadal (de 14 hores) seran dirigits per Carme Invernon. El de nines s'impartirà d'octubre a gener, mentre que el de guarniments de Nadal es realitzarà d'octubre a desembre. Ambdós tenen un import de 70 euros més 15 euros de material.
 
 
Les persones interessades en participar han de fer la inscripció prèvia: telemàticament (internet) els dies 24 i 25 de setembre; i presencialment (a l'Oficina d'Atenció Ciutadana) del 26 al 28 de setembre.


Comentaris

envia el comentari