Catalunya Diari

Talls de trànsit els dies 18 i 19 de juny a l'A-2 entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat per les obres de l'A-14

Talls de trànsit els dies 18 i 19 de juny a l'A-2 entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat per les obres de l'A-14| ACN - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

El Ministeri de Foment tallarà el trànsit de l'autovia A-2 els dies 18 i 19 de juny, entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat amb motiu de les obres de construcció del tram de l'A-14 entre Lleida-Rosselló. En concret, els talls es duran a terme entre les 04.00 i les 10.00 hores, tant el dissabte 18 com el diumenge 19. Mentre durin el trànsit es desviarà per les carreteres N-230, N-240 i per l'avinguda de Pinyana de Lleida. 

L'execució dels carrils de trenat previstos a l'A-2 entre l'enllaç de Torrefarrera (N-230) i el futur enllaç amb l'A-14 requereixen la demolició de les piles laterals del pas superior del camí de Cunillàs i la transferència dels esforços a noves piles mitjançant unes bigues metàl·liques. Per les seves característiques (80 metres de longitud de biga) i la ubicació dels camins laterals, Foment ha optat per tallar l'autovia davant la impossibilitat d'establir cap desviament alternatiu del trànsit de l'A-2 dins la zona d'obres tal com s'havia fet fins ara.
 
Mentre durin els talls, els vehicles que circulin per l'A-2 entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat es desviaran per l'N-230, l'N-240 i l'avinguda de Pinyana. En concret, a l'enllaç de Torrefarrera, el trànsit amb destinació Saragossa/Osca es desviarà per l'itinerari que segueix l'N-230, l'avinguda de Pinyana i l'N-240 fins a arribar a l'enllaç d'Alpicat, des d'on els vehicles es podran reincorporar de nou a l'A-2. A l'enllaç d'Alpicat, els vehicles que circulin en sentit Barcelona seran desviats per l'N-240, l'avinguda de Pinyana i l'N-230 fins a arribar a l'enllaç de Torrefarrera, des d'on podran reprendre la seva destinació. Foment senyalitzarà aquests desviaments mitjançant cartells orientatius.


Comentaris

envia el comentari