Catalunya Diari

Tapes a un euro i mojitos de franc al II Mercat a la Fresca de les Borges

Tapes a un euro i mojitos de franc al II Mercat a la Fresca de les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 La iniciativa, creada amb l’objectiu de donar un impuls al comerç local, també inclourà un aparador on diferents joves mostraran alguns dels productes que els comerços associats posaran a la venda a preus molt reduïts. El II Mercat a la fresca, que coincidirà amb la cantada d’havaneres i el VII concurs de pesca nocturna al Terrall, comptarà amb una desena de parades de roba, calçat, complements, flors i joies, entre altres.
 
El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Ribalta, ha destacat "l’originalitat d’aquesta proposta que combina la possibilitat d’adquirir productes a preus molt econòmics amb l’àmplia oferta de menjar i beure a la fresca, una combinació que esperem que tingui molt èxit". Així mateix, també ha volgut remarcar la importància de donar suport “a totes aquestes iniciatives creades amb l’objectiu de donar impuls al teixit comercial local”. Per aquest motiu ha animat als veïns de les Borges “a sortir al carrer en família i a participar en la festa per tal d’ajudar a dinamitzar la ciutat”.
 
El II Mercat a la Fresca tindrà lloc des de les 21.00 hores i fins a la mitjanit, estona durant la qual els visitants podran degustar tapes de pa de ronyó a un euro i llesques de pa de pagès a 2,5 euros. També hi haurà la possibilitat de comprar beure a preus populars. Pel que fa als mojitos, l’Agrupació de Comerciants els regalarà fins a esgotar existències.
 
La iniciativa compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, que facilita les taules per fer el muntatge de les diferents parades i s’encarrega tant de la guarnició de la Placeta del Terrall com de l’accés als punts de llum.


Comentaris

envia el comentari