Catalunya Diari

Targalan exhaureix totes les places per l'edició d'enguany

Targalan exhaureix totes les places per l'edició d'enguany| Redacció - Fotografia: Associació Agrat Tà rrega

Quan falten 10 dies per a la celebració de la Targalan ja s’han exhaurit totes les places de la Lan Party 2015, que se celebrarà del 7 al 9 d’agost al Pavelló Municipal de Tàrrega. Més de 120 persones ja han omplert el registre i d’aquesta manera es superarà la participació de les edicions anteriors. Mai abans s’havia assolit aquest rècord d’inscripcions amb tanta antelació i l’organització ha celebrat l’expectació que s’està generant.

La 3a edició de la Targalan organitzada per Agrat ha fet un pas endavant amb la compra del material necessari per poder fer un esdeveniment d’aquestes característiques i també ha aconseguit un conveni de col·laboració amb la Lan Party d’Igualada per expandir fronteres. Un dels principals al·licients de la trobada seran els concursos de videojocs amb premis que arriben fins als 2.000 euros.

El fet d’oferir entrada gratuïta a les Piscines Municipals també li dóna un valor afegit així com el petit museu de videoconsoles antigues o les conferències gratuïtes sobre diferents temes relacionats amb el món de la tecnologia.


Comentaris

envia el comentari