Catalunya Diari

Tàrrega acaba les obres de renovació de la xarxa d'aigua de boca

Tàrrega acaba les obres de renovació de la xarxa d'aigua de boca| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha culminat la primera fase de renovació de la xarxa d’aigua de boca al barri de Fàtima de la localitat. Amb aquesta actuació s’han resolt les carències detectades en alguns carrers de la zona, posant fi a les fuites d’aigua i als talls de provisió que patien els veïns a causa de l’envelliment de les conduccions. 

En aquesta fase, executada per una empresa adjudicatària, la Regidoria de Serveis Municipals ha substituït les canonades de ciment més obsoletes, situades als carrers de la Palafanga, Ramon Novell Andreu, Vilagrassa i Ivars d’Urgell. El cost de la intervenció s’eleva a 36.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Lleida.
 
El projecte inclou alhora la incorporació de vàlvules que minimitzen els efectes a les llars quan s’efectuïn tasques periòdiques de manteniment a la xarxa. Segons explica el regidor de Serveis Municipals, Santi Costa, l’obertura de rases s’ha aprofitat també per refer voreres i col·locar nous hidrants per a ús dels Bombers en casos d’emergència. El pla de renovació de la xarxa continuarà en una segona fase en altres vials del barri a mesura que es convoquin més ajuts per sufragar aquest tipus d’actuacions.


Comentaris

envia el comentari