Catalunya Diari

Tàrrega acollirà el primer curs d’il·lusionisme impartit a les Terres de Lleida pel popular Mag Lari

Tà rrega acollirà el primer curs d’il·lusionisme impartit a les Terres de Lleida pel popular Mag Lari| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega acollirà el primer curs d’iniciació a l’il·lusionisme impartit a les terreT de Lleida pel cèlebre Mag Lari. En total seran sis sessions al complex de Cal Trepat, des del 8 d’octubre al 12 de novembre, limitades a una vintena de places.

El Mag Lari ha explicat que aquesta iniciativa és una prova pilot del seu projecte de creació d’una escola de màgia, la qual tindria la seu a Barcelona amb activitats simultànies a Tàrrega. En referència al curs que ara endega a la capital de l’Urgell, l’il·lusionista ha afegit que “no es tracta que els alumnes esdevinguin de seguida professionals de l’espectacle sinó que descobreixin la màgia com a pràctica lúdica de satisfacció personal”. El curs es basarà en trucs de màgia de prop i alguns de màgia de saló. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de formalitzar a Cal Trepat, trucant al telèfon 973 311 616 o bé per correu electrònic a [email protected] El preu és de 120 euros i els inscrits han de ser majors de 16 anys.

L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha assenyalat durant la presentació del curs que el consistori programa activitats culturals a Cal Trepat per apropar aquest espai museístic a la ciutadania. “Volem que Cal Trepat sigui un museu dinàmic, amb propostes que engresquin la gent”. En els mateixos termes s’ha pronunciat el director de Cal Trepat, Jaume Espinagosa, qui ha recordat el ventall d’iniciatives que l’equipament ha albergat d’un temps ençà, com el rodatge de la pel·lícula Vulcania o el festival d’art contemporani Embarrat. Per la seva part, el regidor de Cultura, Albert Rosinés, ha expressat l’agraïment al Mag Lari, resident a Tàrrega, per la seva implicació amb la ciutat. Val a dir que Cal Trepat commemora aquest 2014 el centenari de la fundació de la fàbrica que ha esdevingut l’actual museu.


Comentaris

envia el comentari