Catalunya Diari

Tàrrega acull aquesta setmana la 3a Escola d’Estiu de Jocs Tradicionals Iocus

Tàrrega acull aquesta setmana la 3a Escola d’Estiu de Jocs Tradicionals Iocus| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 El curs, amb una vintena de persones inscrites, s'adreça a estudiants universitaris i de cicles formatius; educadors de lleure, professorat i persones interessades en la cultura popular. Són 40 hores de classe en què els participants tenen l’oportunitat de descobrir jocs propers, d’altres indrets dels Països Catalans i del món. Els seus responsables han elegit Tàrrega i Anglesola per la riquesa en jocs tradicionals que alberga el territori. Així mateix, consideren el joc com un element bàsic per facilitar la inclusió social i educativa.
 
Presentació d'un estudi etnològic
D'altra banda, la clausura de la 3a Escola d’Estiu de Jocs Tradicionals Iocus tindrà lloc el divendres 11 de juliol, a les 16.00 hores a la Biblioteca municipal, amb la presentació del llibre 'Els jocs en la història', coordinat per Carles Barrull i Elena Espuny (Editorial Afers). El volum forma part de la col·lecció Cultura Viva 2014. La recerca etnològica a Catalunya de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).


Comentaris

envia el comentari