Catalunya Diari

Tàrrega acull l'exposició 'Fundació de màgia a Haití'

Tàrrega acull l'exposició 'Fundació de màgia a Haití'| Redacció - Fotografia: Creu Roja Lleida

 L’exposició, que es podrà visitar de 10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores, informa sobre l’experiència viscuda pel mag Miguelillo en el viatge que va fer a Haití l’any 2010 i el seu contacte, mitjançant la màgia, amb els infants que van patir el terratrèmol en el qual fa van morir més de 220.000 persones i va deixar més d’un milió d’haitians sense casa.
 
L’objectiu de l’exposició és, doncs, crear consciència sobre les conseqüències que per la població va tenir aquesta catàstrofe així com reclamar la solidaritat i l’ajuda per mantenir conscienciada la població infantil i juvenil sobre les situacions d’injustícia social. Tot això a través de la implicació dels espectadors, convidant-los a intervenir i proposant reflexions.
 
Amb tot es busca centrar l'atenció en la infància d'Haití i posar de manifest el que identifica tots els nens i nenes del món, a les víctimes i als visitants. Els nens i nenes, siguin del país que siguin, riuen amb les mateixes coses i són sensibles a l'humor i a la màgia. Aquesta vinculació a la màgia i la infància converteix l'exposició en un magnífic escenari perquè públic familiar i nens i nenes entre 6 i 14 anys coneguin de prop el que va succeir a Haití el 12 de gener de 2010, la situació que estan vivint actualment els habitants d'Haití i allò que Creu Roja està fent i farà per millorar la seva situació.


Comentaris

envia el comentari