Catalunya Diari

Tàrrega acull un any més la gran gimcana 'Flèndit'

Tàrrega acull un any més la gran gimcana 'Flèndit'| Redacció - Fotografia: Agrat Tàrrega

 El 'Flèndit' consisteix en una gran gimcana on les diferents colles competeixen amistosament en una vintena de proves i que poden anar des d’una bolera humana, una cursa de sacs fins a competicions d’escalada. La jornada del 27 d’abril comptarà també amb un sopar de germanor al Mercat Municipal organitzat per l’Associació Dones Arrel de Tàrrega i amb l’actuació de tres grups musicals: Sun on set, Digal-s'hi inquiets i 5 sentits. 
 
La iniciativa del 'Flèndit' va sorgir al març del 2011 a càrrec de diferents entitats i joves de la ciutat que van idear una gimcana popular que generés sinèrgies entre la societat juvenil targarina. Prova d’això, és que 'Flèndit' va ser el preludi del naixement de l’Associació Agrat, que té com a objectiu participar en el dia a dia de la ciutat promovent activitats proposades pels seus socis.
 
El significat etimològic de 'Flèndit' prové d’un dibuix que es feia al terra per jugar a diversos jocs i que sovint tenia forma d’ull de peix. Amb aquest esperit de recuperar els jocs tradicionals i combinar-los amb els actuals, aquest dissabte 27 d’abril Tàrrega tornarà a viure una de les competicions locals més divertides.


Comentaris

envia el comentari