Catalunya Diari

Tàrrega avança a les 10 del matí els actes de la Diada per facilitar la participació a la Via Catalana

Tàrrega avança a les 10 del matí els actes de la Diada per facilitar la participació a la Via Catalana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega (Arxiu)

 Segons l’emissora municipal Ràdio Tàrrega, 1.060 persones de la capital de l’Urgell ja han confirmat la seva assistència a l’anomenat Quilòmetre Targarí de la Via Catalana, situat a la localitat tarragonina de Mont-roig del Camp.
 
Per compatibilitzar ambdues convocatòries, per tant, l’acte de la Diada a Tàrrega arrencarà a les 10 del matí amb l’ofrena floral davant el monument dels màrtirs de l’Onze de Setembre, a la plaça de Rafael Casanova, com a moment central. El consistori encapçalarà l’homenatge al costat de nombroses entitats locals, com és costum. Aquests col·lectius també tindran ocasió de fer sentir públicament els seus lemes. Tot seguit es cantarà l’himne d’Els Segadors. Per agilitzar l’acte, l’habitual ballada de sardanes se substituirà per un senzill concert. Val a dir que l’any passat Tàrrega ja avançà a les 11 del matí els actes de la Diada per facilitar l’assistència a la manifestació de Barcelona. L’Ajuntament de Tàrrega forma part de l'Associació de Municipis per la Independència.


Comentaris

envia el comentari