Catalunya Diari

Tàrrega celebra aquest dissabte la 3a Expo-Fira de Vehicles Antics Clàssics

Tàrrega celebra aquest dissabte la 3a Expo-Fira de Vehicles Antics Clàssics| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 S’hi exposaran cotxes i motos d’època, amb una antiguitat mínima de 25 anys i propietat de particulars. Enguany la fira se centrarà en models mítics de les marques Renault i Montesa. Així, el visitant podrà contemplar de prop una vintena de turismes Renault (el més antic, de l’any 1956) i una vintena de motocicletes Montesa (la més antiga, de l’any 1951).  
 
També es comptarà amb la presència del Clàssic Motor Club del Bages, els membres del qual portaran diversos models anteriors als anys 40. Paral·Â—lelament, la 3a Expo-Fira de Vehicles Antics Clàssics de Tàrrega inclourà un mercat on es donaran cita expositors de recanvis de restauració, peces de col·Â—leccionista i marxandatge. També es disposarà d'un circuit de pocket-bikes (motos petites) per a gaudir en família. L’empresa Autansa se sumarà a l’oferta exposant els seus darrers models de vehicles híbrids i elèctrics. L’entrada és gratuïta.


Comentaris

envia el comentari