Catalunya Diari

Tàrrega celebra aquest diumenge el seu 24è Cros Intercomarcal

Tàrrega celebra aquest diumenge el seu 24è Cros Intercomarcal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega celebrarà aquest diumenge, dia 20 de novembre, la 24a edició del seu Cros Intercomarcal, prova que agruparà disset curses en diverses categories. L'escenari serà com de costum el Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, obert també a l'assistència de públic. 

La principal novetat d'enguany és la incorporació de la prova dins el circuit escolar de cros lleidatà dels JEEC. Els resultats puntuaran per a la fase territorial.
 
Adreçat a totes les edats des dels cursos de P-3 fins a veterans, el cros habilitarà dins el recinte quatre recorreguts d'entre 500 i 2.000 metres. Les competicions arrencaran a les 10.30 hores i finalitzara a les 13.15 hores, prenent el relleu les categories de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis successivament.
 
El 24è Cros Intercomarcal de Tàrrega està coorganitzat per la Regidoria d'Esports i l'ATCELL (Associació Territorial de Consells Esportius de Lleida) amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Urgell i la Diputació de Lleida, a més de l'espònsor Esport Truga.


Comentaris

envia el comentari