Catalunya Diari

Tàrrega celebra el 4t Mercat del Vehicle d'Ocasió els dies 27, 28 i 29 de maig

Tàrrega celebra el 4t Mercat del Vehicle d'Ocasió els dies 27, 28 i 29 de maig| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega convoca per als dies 27, 28 i 29 de maig la quarta edició del seu Mercat del Vehicle d'Ocasió. Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica amb suport del sector de l'automoció de Tàrrega, la cita mantindrà els 4.000 metres quadrats d'exposició al Parc Esportiu. 

Així, durant tres jornades, la capital de l'Urgell es convertirà en una potent plataforma de venda d'automòbils. El públic tindrà a l'abast uns 300 models de segona mà, quilòmetre 0 i seminous de les principals marques del sector, incloent vehicles de gamma alta. També s'habilitarà una zona outlet amb preus molt assequibles. Hi participaran una catorzena d'expositors, procedents de Tàrrega, Balaguer, Lleida i Bellpuig.
 
Amb la voluntat d'accentuar el seu ganxo popular, el 4t Mercat del Vehicle d'Ocasió incorpora com a novetat el sorteig d'un premi de 2.000 euros en metàl·lic entre tots els compradors d'un vehicle en el decurs dels tres dies. El sorteig se celebrarà el dilluns 6 de juny al vestíbul de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
D'altra banda, el pressupost del certamen es manté en 15.000 euros. El Mercat del Vehicle d'Ocasió ha registrat una creixent afluència de visitants i vendes d'ençà la seva recuperació l'any 2013. Els expositors valoren positivament tant els tractes tancats al moment com els primers contactes establerts, alguns dels quals deriven els dies posteriors en contractes de compravenda.


Comentaris

envia el comentari