Catalunya Diari

Tàrrega celebra la 14a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals

Tàrrega celebra la 14a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Un total de 120 expositors formaran part d'aquesta fira. La majoria d'ells provenen de Catalunya, tot i que també es desplacen d'atres indrets de l'Estat espanyol i de França. Un 20% d'ells són de la capital de l'Urgell.
 
La proximitat de les festes nadalenques és un factor que afavoreix l’afluència de públic en aquesta fira i a més, enguany, al celebrar-se durant quatre jornades "fa pensar que s'assoliran els 20.000 visitants", ha explicat l'alcaldesa de la localitat, Rosa Mª Perelló. Durant aquests dies es posaran a la venda articles vinculats amb la pintura, el dibuix, la ceràmica, l’escultura, el vidre, l’orfebreria, la joieria, la fotografia, les arts gràfiques, la restauració de mobles, l’interiorisme, les manualitats i el sector tèxtil. També hi seran presents els productes d’alimentació artesanals.
 
Per donar cabuda a l’àmplia oferta, Tàrrega habilitarà 2.500 metres quadrats d’exposició repartits entre l’Espai Fassina, l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat. 
 
Al marge de l’àmbit expositiu, es realitzaran diferents activats en paral·lel, com ara tallers de cuina, de patchwork infantil, de pintura o de sabó, entre altres, així com també degustacions de productes alimentaris.


Comentaris

envia el comentari