Catalunya Diari

Tàrrega celebrarà aquest dilluns 15 d'agost el seu mercat setmanal tot i coincidir amb dia festiu

Tàrrega celebrarà aquest dilluns 15 d'agost el seu mercat setmanal tot i coincidir amb dia festiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

El municipi de Tàrrega celebrarà el seu mercat setmanal el proper dilluns, dia 15 d'agost, tot i ser jornada festiva arreu del país. La Regidoria de Promoció Econòmica ha copsat interès dels paradistes per mantenir la convocatòria i aprofitar així la presència de nombrosos turistes i segons residents a la zona. 

A més, els establiments comercials de la ciutat també poden gaudir d'obertura autoritzada, segons estableix el calendari de dies festius de l'any 2016 publicat per la Generalitat de Catalunya. Per tot això, la capital de l'Urgell confia a celebrar un concorregut mercat aquest dilluns, festivitat de l'Assumpció.
 
D'altra banda, l'Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat l'explotació d'una desena de parades vacants no sedentàries al mercat setmanal. Es tracta de places que quedaren disponibles per renúncia, jubilació o causes sobrevingudes dels titulars. Aquestes llicències d'ús privatiu de la via pública tenen una vigència de 15 anys. A més del comerç habitual de la ciutat, el mercat setmanal de Tàrrega posa a l'abast del públic un centenar de parades on es pot omplir la cistella amb productes d'alimentació de primera qualitat. Passejant pels carrers també s'hi pot trobar una àmplia gamma d'articles del sector tèxtil, calçat i flors, entre molts altres.
 
El mercat s'estén per la Plaça Major, la Plaça del Carme i els carrers Agoders, Carme i Torras i Bages, de 08.30 a 13.30 hores.


Comentaris

envia el comentari