Catalunya Diari

Tàrrega celebrarà la 23a edició del seu Cros Intercomarcal el diumenge 29 de novembre

Tàrrega celebrarà la 23a edició del seu Cros Intercomarcal el diumenge 29 de novembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega ultima els preparatius de la 23a edició del seu Cros Intercomarcal, prova que agruparà 16 curses en diverses categories, el proper diumenge, dia 29 de novembre al Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip.

Adreçat a totes les edats, des dels cursos de P-3 fins a veterans, el cros habilitarà dins el recinte tres recorreguts de 500 metres, 800 metres i 1200 metres. Les competicions arrencaran a les 10.30 hores i finalitzaran a les 13.15 hores, prenent el relleu les categories de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis successivament. 
 
De les 16 curses, sis no tindran caràcter competitiu (P-3, P-4 i P-5 masculí i femení).
 
El 23è Cros Intercomarcal de Tàrrega és coorganitzat per la Regidoria d'Esports i el Consell Esportiu de l'Urgell amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'establiment Logiesport. Les inscripcions són ja obertes. El regidor d'Esports, Silveri Caro, ha manifestat que la capital de l'Urgell vol potenciar el Cros Intercomarcal de Tàrrega com un dels grans esdeveniments de l'any dins aquest àmbit.


Comentaris

envia el comentari