Catalunya Diari

Tàrrega commemora els 20 anys del seu Mercat de les Antiguitats i de les Arts

Tàrrega commemora els 20 anys del seu Mercat de les Antiguitats i de les Arts| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Convocat el tercer dissabte de cada mes al carrer del Carme, el mercat va néixer el març de l’any 1994 de la mà del Centre Cultural de Tàrrega. La Regidoria de Promoció Econòmica s’afegí a la iniciativa i actualment coordina les parades participants. La trobada aplega una quinzena d’expositors arribats d’arreu de Catalunya, majoritàriament de les comarques de Lleida i Barcelona.
 
Amb motiu de l’efemèride, l’Ajuntament de Tàrrega oferirà dissabte als paradistes una visita al Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat. Després tindrà lloc un dinar de germanor. El Mercat de les Antiguitats i de les Arts posa a l’abast del públic, de 17.00 a 20.30 hores, tota mena d’articles relacionats amb el col·leccionisme: mobles i utensilis antics, elements decoratius, monedes, segells, llibres, revistes, còmics, pel·lícules, discos de vinil, joguines, plaques de cava, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari