Catalunya Diari

Tàrrega convoca el seu primer “mercat de puces” solidari adreçat a gent jove

Tàrrega convoca el seu primer “mercat de puces” solidari adreçat a gent jove| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega (Arxiu)

 

L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant l’Oficina Jove de l’Urgell, ha convocat la celebració d’un 'mercat de puces' amb finalitats benèfiques. Serà la primera edició d’aquesta iniciativa que destinarà els diners recaptats a La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra les malalties del cor. 

El primer Mercat Solidari de Puces Jove tindrà lloc el dissabte 13 de desembre, d’11.00 a 19.00 hores, a les instal·lacions de l’Oficina Jove de l’Urgell, i hi podran participar les persones d’entre 12 i 35 anys d’edat. La idea és que intercanviïn o posin a la venda objectes de segona mà com llibres, discs, joguines, articles de la llar...
 
Cada participant disposarà d’una parada, el preu de la qual serà de 5 euros, destinats a La Marató. Cal formalitzar prèviament la inscripció a l’Oficina Jove de l’Urgell abans del 10 de desembre.
 
Segons el regidor de Joventut, Isaac Gonzàlez, es tracta de “fomentar la solidaritat entre la gent jove alhora que es proporciona nova utilitat als seus objectes en desús”. El primer Mercat Solidari de Puces Jove de Tàrrega oferirà alhora durant la jornada tallers de Nadal per als més petits.


Comentaris

envia el comentari