Catalunya Diari

Tàrrega dedica la 6a Fira de Vehicles Antics i Clàssics a les marques Mercedes Benz i Vespa

Tàrrega dedica la 6a Fira de Vehicles Antics i Clàssics a les marques Mercedes Benz i Vespa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega celebrarà aquest dissabte 17 d'octubre la seva 6a Fira de Vehicles Antics i Clàssics, enguany amb un espai monogràfic dedicat a les marques Mercedes Benz i  Vespa. La Plaça del Carme, al centre de la ciutat, serà el punt d’exposició on el públic amant de la nostàlgia tindrà ocasió de contemplar models mítics d’automoció, d’una antiguitat mínima de 25 anys. 

Sumant els apartats de monogràfic i de concentració lliure d’altres marques, Tàrrega preveu exhibir dissabte més d’una seixantena de vehicles vintage, propietat de particulars.
 
Entre les joies més antigues que s’exposaran sobresurten cotxes Mercedes Benz de l’any 1956 i motos Vespa de l’any 1955. Cadascun dels vehicles s’acompanyarà d’un petit plafó amb les dades tècniques. La proposta es completarà amb un mercat de recanvis de restauració, col·leccionisme i marxandatge. La 6a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega es desenvoluparà de les 9.00 a les 20.00 hores, amb accés gratuït. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega i l'Urgell.


Comentaris

envia el comentari