Catalunya Diari

Tàrrega dedica la 7a Fira de Vehicles Antics i Clàssics als tot terreny 4x4 i les motos Lube

Tàrrega dedica la 7a Fira de Vehicles Antics i Clàssics als tot terreny 4x4 i les motos Lube| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega celebrarà aquest dissabte, dia 15 d'octubre, la seva setena Fira de Vehicles Antics i Clàssics, enguany amb un espai monogràfic dedicat als tot terreny 4x4 i a les motos Lube. La Plaça del Carme, al bell mig de la ciutat, serà com de costum el punt d'exposició on el públic amant de la nostàlgia tindrà ocasió de contemplar models mítics d'automoció, d'una antiguitat mínima de 25 anys.

Sumant els apartats de monogràfic i de concentració lliure d'altres marques, la fira exhibirà més d'una setantena de cotxes i motos "vintage", propietat de particulars. Cadascun dels vehicles s'acompanyarà d'un petit plafó amb les dades tècniques.
 
Fabricades al País Basc durant els anys 50 i 60, les motos Lube marcaren una època i Tàrrega es difondrà dissabte el seu llegat. La proposta es completarà amb un mercat de recanvis de restauració, col·leccionisme i marxandatge.
 
La 7a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega es desenvoluparà de les 09.00 a les 20.00 hores, amb accés gratuït. L'esdeveniment està organitzat per l'Associació de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega i l'Urgell i compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
La inauguració institucional tindrà lloc el dissabte, dia 15 d'octubre, a les 11.30 hores, a la Plaça del Carme.


Comentaris

envia el comentari