Catalunya Diari

Tàrrega eixampla la vorera de la cèntrica plaça del Carme amb una inversió de 7.000 euros

Tàrrega eixampla la vorera de la cèntrica plaça del Carme amb una inversió de 7.000 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Ajuntament de Tàrrega ha iniciat les obres d’eixamplament de la vorera situada al vessant oest de la cèntrica plaça del Carme. Els treballs, pressupostats en 7.000 euros, possibilitaran que la vorera sumi 1,25 metres més d’amplada, fins assolir els 4,75 metres. 

La intervenció suposarà que l’espai destinat al pas de vianants guanyarà 62,5 metres quadrats. L’ampliació no comporta pèrdua de places d’estacionament, ja que la plaça del Carme mantindrà el seus 26 llocs de zona blava. Les millores s’arrodoniran amb la col·locació de mobiliari urbà com jardineres, bancs, papereres i pilones. Al mateix temps, es retiraran els cubs de formigó col·locats a la calçada i que fins ara feien la funció de pilones per evitar l’estacionament de vehicles.
 
D’altra banda, i a l’igual que a l’adjacent avinguda de Catalunya, les jardineres provindran dels tallers del Centre de Formació La Solana, servei municipal que promou entre els joves l’aprenentatge d’oficis. Els treballs a la plaça del Carme finalitzaran la setmana vinent.  


Comentaris

envia el comentari