Catalunya Diari

Tàrrega es prepara per celebrar el primer Cap d’Any amb un gran show a la Plaça Major

Tàrrega es prepara per celebrar el primer Cap d’Any amb un gran show a la Plaça Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Associació Agrat de Tàrrega està preparant un Cap d’Any totalment innovador per aquest pròxim 31 de desembre. Per primera vegada es faran les campanades obertes al públic i amb un show especial que promet no deixar ningú indiferent. Les 'Targanades' tindran lloc a partir de les 03.00 hores amb la presentació de 2 targarins il·lustres com són Alba Coma i Pere Noró. 

L’organització repartirà gratuïtament bossetes de gominoles per substituir el raïm i aconseguir que l’entrada d’any sigui el més dolça possible. Durant la celebració també és veurà un resum de les activitats que s’han fet a Tàrrega durant el 2015 i es celebrarà el primer petó de l’any. S'anima a tota la ciutadania i de totes les edats a participar en aquesta festa que promet diversió i emocions fortes.
 
A banda d’aquesta celebració a la Plaça Major, també hi haurà festa al MerCat municipal que començarà a les 00.30 amb els DJ’s Newstein i Lowy LeFranc. Posteriorment a les campanades, la festa continuarà al MerCat amb Dj Mistery.
 
Una de les novetats d’aquest any serà la xocolata desfeta que l’organització servirà a les 7 del matí gratuïtament per la gent que no hagi triomfat. Les 'Targandes' compten amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari