Catalunya Diari

Tàrrega habilita per Tots Sants un servei especial i gratuït del bus urbà per facilitar els desplaçaments al cementiri

Tà rrega habilita per Tots Sants un servei especial i gratuït del bus urbà per facilitar els desplaçaments al cementiri| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

L'Ajuntament de Tàrrega habilitarà un servei extraordinari del bus urbà municipal el proper dimarts, dia 1 de novembre, amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La iniciativa vol facilitar els desplaçaments de la ciutadania al cementiri municipal, situat a l'extrem est del nucli urbà.

Aquest servei és de franc per a tots els usuaris. El bus urbà de Tàrrega romandrà operatiu de 10.00 a 14.30 hores i cobrirà cada mitja hora un trajecte que s'aturarà a les següents parades: avinguda de Catalunya (vora la plaça de Josep Pont i Creus), plaça del Centenari, Habitatges La Plana, plaça del Carme, plaça de Rafael Casanova i cementiri. També es cobrirà la ruta de retorn en ordre invers. A banda dels trajectes regulars, l'acord subscrit entre el Consistori i l'empresa adjudicatària Alsa permet realitzar altres serveis puntuals del bus urbà durant l'any, com és el cas dels desplaçaments al Càmping Municipal per la Fira del Caçador o al Museu Cal Trepat amb motiu del Festival Embarrat.

D'altra banda, i davant la proximitat de Tots Sants, l'Ajuntament de Tàrrega també ha dut a terme la renovació íntegra del ferm de la calçada al carrer de Ferran Saperes, el principal vial d'accés al cementiri municipal. En concret s'ha aplicat una nova capa asfàltica en tot el paviment, el qual ocupa una superfície de 1.380 metres quadrats. En l'agenda d'intervencions també figuren les obres per augmentar la capacitat del recinte funerari. Serà ja la novena fase d'ampliació de la part nova, en la qual es construiran 90 nous nínxols amb una inversió de 58.000 euros.


Comentaris

envia el comentari