Catalunya Diari

Tàrrega inverteix 17.000 euros en la renovació de parc mòbil i utillatge de la Policia Local

Tàrrega inverteix 17.000 euros en la renovació de parc mòbil i utillatge de la Policia Local| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha invertit 14.000 euros en l’adquisició de dues noves motocicletes per a la Policia Local. Els vehicles, estrenats aquesta setmana, substitueixen els dos ciclomotors de què disposaven els agents, de menor cilindrada.

Un dels antics ciclomotors es retirarà i l’altre es destinarà a altres usos municipals. Les dues noves motos, de major cilindrada i més ben equipades, facilitaran les tasques dels agents en matèria de circulació i seguretat ciutadana. La inversió forma part del pla de modernització de la Policia Local de Tàrrega, que també s’ha traduït recentment en la incorporació de nous uniformes i armes de foc. La Regidoria de Governació preveu també per aquest any 2015 destinar 1.500 euros a la compra de més utillatge per a ús dels agents i uns altres 1.500 euros per a equips informàtics.
 
Actualment, els efectius de la Policia Local de Tàrrega consten d’un sergent, un caporal i 15 agents, a més de 4 auxiliars telefonistes. Pel que fa al parc mòbil es disposa de dos cotxes, dos motocicletes i una grua. Tanmateix, d’unes setmanes ençà s’ha habilitat una adreça de correu electrònic ([email protected]) per agilitzar el contacte directe amb la ciutadania.
 
També, fruit de la nova planificació del cos, Tàrrega ha doblat les patrulles en matèria de control, prevenció de delictes i identificació de persones. Els agents han ampliat així les patrulles en zones comercials, la vigilància en actes públics i les inspeccions en establiments d’oci nocturn, a més dels habituals controls de pas.


Comentaris

envia el comentari