Catalunya Diari

Tàrrega obligarà als locutoris a tancar a les 22.00 hores

Tàrrega obligarà als locutoris a tancar a les 22.00 hores| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Actualment, la capital de l’Urgell compta amb 7 establiments d’aquest tipus. Tanmateix, els locutoris que disposin de punt de venda de productes hauran d’aixecar tancaments per separar-lo del punt de serveis telefònics, en cas que vulguin diferenciar-se dels establiments comercials.
 
El regidor de Governació, Carles Pascual, ha explicat que en aquesta reunió tots els assistents van assentir els arguments exposats pel consistori. A més, ha puntualitzat que la Policia Local efectuarà a partir d’ara inspeccions als locutoris per vetllar pel compliment de l’ordenança de civisme i convivència  ciutadana. En cas d’incompliment d’horaris, s’obrirà un expedient i se sancionarà els infractors. La normativa, en el seu conjunt, contempla multes per infracció lleu de 30 a 600 euros; per infracció greu de 600,01 a 1.500 euros; i per infracció molt greu de 1.500,01 a 3.000 euros.
 
Aquesta ordenança completa les altres regulacions municipals relatives a la convivència ciutadana: contaminació acústica, tinença d’animals domèstics, usos del paisatge urbà, recollida i gestió dels residus de la construcció, mediació comunitària, circulació, venda no sedentària i usos dels diferents equipaments municipals. Comentaris

envia el comentari