Catalunya Diari

Tàrrega obre dissabte les piscines municipals, mantenint els preus

Tàrrega obre dissabte les piscines municipals, mantenint els preus| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Ajuntament de Tàrrega realitza treballs de manteniment per deixar a punt les piscines municipals d'estiu de cara a l'inici de la nova temporada de bany. El recinte, situat al Parc Esportiu, reobrirà les portes aquest dissabte, dia 11 de juny, mantenint els preus de l'any anterior.

Per això, els operaris de la Brigada Municipal adeqüen l'espai amb la substitució de rajoles trencades i la renovació de les escales d'accés a la piscina principal. Així mateix s'han reposat reixes de desguàs i s'ha revisat el funcionament de filtres i maquinària.
 
En paral·lel, la Junta de Govern Local ha aprovat la continuïtat del contracte de gestió de les piscines amb el Club Natació Tàrrega. L'emblemàtica entitat es fa càrrec del servei des de l'any 2012. El recinte romandrà obert de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 hores.
 
El consistori ha congelat els preus públics d'ús de les piscines d'estiu per quart any consecutiu. Així, les entrades oscil·laran dels 2,5 als 4 euros segons les edats dels usuaris ja que es continuarà aplicant descomptes als banyistes menors de 16 anys i als majors de 65 anys. L'accés serà gratuït per a les persones menors de 4 anys. Pel que fa als abonaments, els preus aniran dels 50 als 80 euros si bé els socis del Club Natació Tàrrega en podran adquirir per 25 euros. També es posaran a la venda abonaments especials familiars i d'altres vàlids per a 30 banys. L'equipament ocupa una superfície de 7.900 metres quadrats, amb una làmina d'aigua de 1.280 metres quadrats. També es disposa d'una àmplia zona d'aparcament amb capacitat per a 200 vehicles.


Comentaris

envia el comentari