Catalunya Diari

Tàrrega obre la inscripció per a la seva 13a Quart i Mitja Marató, una de les més multitudinàries de Lleida

Tàrrega obre la inscripció per a la seva 13a Quart i Mitja Marató, una de les més multitudinàries de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 La 13a edició tindrà lloc el diumenge 5 de maig i s’iniciarà a les 09.30 hores des del Parc Esportiu del Reguer. Els organitzadors, el Club d’Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega, esperen revalidar l’èxit de l’anterior convocatòria i a hores d’ara ja compten amb unes 300 persones inscrites.
 
La 13a Quart i Mitja Marató - 6è Memorial Eduard Garcia Piqué – oferirà dos traçats de 10,5 i 21 quilòmetres que des de Tàrrega discorreran per rutes de l’Urgell i la Segarra, en concret per Vilagrassa, El Talladell i La Mora.
 
Asfalt i terra
L’itinerari combinarà asfalt (80%) i camí de terra (20%). La prova forma part del calendari oficial de les curses de ruta de la Federació Catalana d’Atletisme i la lliga Championship de Catalunya. Alhora és adscrita a la LligaPonent, que agrupa una trentena de proves atlètiques lleidatanes.
 
Zones humides, avituallaments, piscina tonificadora i obsequis són alguns dels al·licients que es posen a l’abast dels corredors. Uns 130 voluntaris sumaran esforços per fer possible aquesta trobada, junt amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega i diferents empreses privades.


Comentaris

envia el comentari