Catalunya Diari

Tàrrega obre la preinscripció a les escoles bressol municipals, amb 88 places disponibles

Tà rrega obre la preinscripció a les escoles bressol municipals, amb 88 places disponibles| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

La Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tàrrega hobert aquest dilluns, dia 2 de maig, el període de preinscripció a les Llars d'Infants La Pau i El Niu, de titularitat municipal, fins al 12 de maig. El tràmit es podrà formalitzar en ambdós centres educatius o a l'Oficina Municipal d'Escolarització, a la Casa Consistorial - Plaça Major, 1.

L'oferta de noves places disponibles per al proper curs 2016-2017 ascendeix a un total de 88 (48 places a La Pau i 40 places al Niu). Les dues escoles bressol municipals de Tàrrega tenen actualment 148 alumnes matriculats, fet que suposa un 97% d'ocupació de les aules.

Al web municipal es pot consultar tota la informació sobre tràmits, requisits i documentació per fer efectiva la preinscripció.

Val a dir que, prèviament, es convocà el passat 24 d'abril una jornada de portes obertes a les dues llars d'infants perquè les famílies interessades tinguessin ocasió de visitar els centres i conèixer de primera mà les instal·lacions.


Comentaris

envia el comentari