Catalunya Diari

Tàrrega obrirà una segona aula per a nadons a la Llar d’Infants Municipal La Pau

Tàrrega obrirà una segona aula per a nadons a la Llar d’Infants Municipal La Pau| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega obrirà el mes vinent una nova aula per a nadons a la Llar d’Infants Municipal La Pau davant la petició de matriculacions registrades els darrers mesos. Així, el consistori preveu invertir 4.000 euros en millores estructurals al centre educatiu abans de finalitzar el present any. 

Prèviament, el Ple donarà llum verda en la sessió ordinària d’aquest dijous a una modificació del pressupost de l’exercici 2014 per finançar els treballs. El projecte contempla habilitar una sala en desús com a aula de nadons, el proveïment de mobiliari i altres intervencions de millora general a l’edifici. La nova aula de nadons, la segona amb què comptarà La Pau, tindrà capacitat per a 8 alumnes i s’obrirà de moment amb 5 matriculacions.
 
Augment de població escolar 0-3 anys
Amb aquestes incorporacions, La Pau superarà la setantena d’alumnes. Val a dir que la segona escola bressol de titularitat municipal de Tàrrega, El Niu, compta amb 82 alumnes.
 
En el seu conjunt, la població escolar 0-3 anys de les llars d’infants municipals de la localitat ha augmentat un 23% en relació al curs anterior. La plantilla s’ha reforçat a més amb la contractació d’una monitora, amb la qual cosa la plantilla la formen 18 treballadors.


Comentaris

envia el comentari