Catalunya Diari

Tàrrega ofereix aquest agost un cicle gratuït de recitals d’havaneres

Tàrrega ofereix aquest agost un cicle gratuït de recitals d’havaneres| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega inicia aquest divendres, dia 12 d'agost, un cicle de recitals d'havaneres en diversos indrets de la ciutat. La programació és fruit de la unió d'esforços entre la Regidoria de Cultura i diferents col·lectius ciutadans. La primera cita arribarà divendres de la mà del grup targarí Boira i el seu repertori d'havaneres, valsets i cançons de taverna. 

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert tindrà lloc a les 22.30 hores, a la Plaça dels Comediants. El quartet Boira, amb una dilatada experiència en el camp de la música tradicional i coral, desgranarà les peces del seu disc 'Som de l'Oest'.
 
En dies posteriors, prendran el relleu els lleidatans Marinada amb dos concerts. D'una banda, el grup actuarà el dissabte 20 d'agost, a les 22.00 hores, als Jardins de la Societat Ateneu, en el marc de les activitats d'aquesta entitat local. Després, el divendres 26 d'agost repetiran concert a les 22.30 hores, a la Plaça de Rafael Casanova, dins la festa del barri del Cor de Maria – Sant Eloi. Tots els recitals són de franc i s'acompanyaran de cremades de rom.
 
Altres suggeriments culturals de l'estiu a Tàrrega són les festes majors dels pobles del terme: La Figuerosa (del 12 al 15 d'agost), Santa Maria de Montmagastrell (del 19 al 21 d'agost), Altet (del 26 al 28 d'agost), Riudovelles (27 d'agost) i El Talladell (3 i 4 de setembre). Per la seva part, FiraTàrrega continua oferint al públic assaigs oberts de muntatges que s'estrenaran dins la programació del certamen. Es tracta del programa Suport a la Creació. El darrer assaig obert s'escenificarà el dijous 25 d'agost amb CCOT Visual Theatre (7 tarda, Plaça Europa).


Comentaris

envia el comentari