Catalunya Diari

Tàrrega oferirà una lluïda Cavalcada de Reis amb deu carrosses, un centenar de patges i cinc bandes de música

Tà rrega oferirà una lluïda Cavalcada de Reis amb deu carrosses, un centenar de patges i cinc bandes de música| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega rebrà aquest dimarts, dia 5 de gener, els Reis Mags d'Orient amb una lluïda desfilada de deu carrosses, un centenar de patges, furgonetes plenes de regals i cinc bandes de música. Serà a partir de les 19.00 hores.

Al recorregut reial no hi faltaran les bandes de música, representades per batBATuka, Tambors de Diables BAT, Diga'ls-hi Inquiets, Grallers de La Fal·lera Gegantera i The Targarians.Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la capital de l'Urgell mitjançant transport terrestre. Les carrosses entraran a la ciutat pel carrer de Sant Pelegrí i circularan després per la plaça del Carme, el carrer del Carme i la plaça Major. Al pòrtic de l'Església Parroquial, els Reis Mags faran l'adoració al Nen Jesús oferint-li or, encens i mirra. Després, pujaran dalt la haima situada davant la Casa Consistorial, on rebran la clau de la ciutat de mans de l'alcaldessa de la localitat, Rosa Maria Perelló, i adreçaran els seus discursos a infants, joves i grans.

Caramels aptes per a celíacs
La Comissió de la Cavalcada de BAT organitzarà l'acte, el qual mobilitzarà unes 200 persones, amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega. En el decurs de la tarda es repartirà una tona de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

Com a novetat es lliurarà al públic el caça-caramels, un nou estri que ajudarà els petits a recollir els dolços que es llençaran des de les carrosses. A més, i per segon any, també desfilarà Lo Tossino, figura festiva del bestiari targarí. Els 'tocinaires' recolliran els xumets dels infants que ja se'n vulguin desprendre en fer-se grans.Comentaris

envia el comentari