Catalunya Diari

Tàrrega organitzarà el primer concurs de diorames de Playmobil a la província de Lleida

Tàrrega organitzarà el primer concurs de diorames de Playmobil a la província de Lleida| Redacció - Fotografia: Agrat Tàrrega

 

La Fira del Playmobil de Tàrrega organitzarà el proper dissabte 6 d’abril el primer concurs de diorames de clicks a la província de Lleida. El concurs està obert al públic en general i, en un espai d’un metre i mig quadrat, els participants hauran de crear el seu particular món de Playmobil utilitzant les figures i complements d’aquesta popular joguina creada a Alemanya l’any 1974 per Hans Beck.

  

El concurs tindrà lloc a l’Espai Jove a partir de les 10.00 hores i és una de les activitats paral·leles a la Fira del Playmobil que s’organitzarà a Tàrrega del 6 al 7 d’abril al Mercat Municipal. Els interessats en participar al concurs han d’inscriure’s a través d’un formulari que trobaran al blog de la Fira on es tancaran les inscripcions el proper dijous 5 d’abril. Les places són limitades i el cost per participant serà de 2 euros. A canvi, tots els participants rebran un obsequi de Playmobil i el millor diorama s’endurà una caixa de clicks i un val de 50 euros de compra gentilesa de Foment Targarí.

  

 

  

El jurat que seleccionarà el guanyador del millor diorama estarà format per membres de Somos Clicks i els participants podran utilitzar figures i complements de la marca Playmobil i també podran portar material decoratiu (pedres, herba) i eines per crear el paisatge del seu diorama. La temàtica del concurs és completament lliure i l’Espai Jove també comptarà amb activitats i tallers per als més petits amb monitors del Punt Jove així com una exposició fotogràfica de clicks a càrrec d’Oriol Solà.

Comentaris

envia el comentari