Catalunya Diari

Tàrrega posa en marxa a l'Ajuntament un punt de venda i recàrrega de targetes de l’ATM

Tà rrega posa en marxa a l'Ajuntament un punt de venda i recà rrega de targetes de l’ATM| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa des d’aquest dilluns a la Casa Consistorial un punt de venda de targetes de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida. L’objectiu és facilitar l’adquisició de targetes i de les corresponents recàrregues als usuaris de la capital de l’Urgell, beneficiant-se alhora de significatius descomptes en el preu respecte el bitllet senzill.

En aquest nou punt oficial de l’ATM a Tàrrega es podran adquirir tots els títols anònims ordinaris (T-10, T-10/30 i T-50/30) i recarregar-los, inclosos la T-MES i la T-70/90 així com els bonificats (famílies nombroses i monoparentals i aturats). El pagament només es podrà realitzar en efectiu.

El punt de venda i informació de l’ATM és obert de dilluns a divendres, de les 8.00 a les 20.00 hores, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al vestíbul de la Casa Consistorial, ubicada a la Plaça Major, 1. L'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida és un consorci interadministratiu que coordina el sistema de transport públic de viatgers en l'àmbit territorial de Ponent.

La posada en funcionament del punt de venda a Tàrrega arriba dues setmanes després de la implantació de l’anomenat Bus Exprés Lleida - Cervera, amb 14 expedicions diàries (7 d’anada i 7 de tornada) de dilluns a divendres feiners. El transport fa parada també a Mollerussa, Bellpuig i Tàrrega, i suposa una reducció del temps de viatge en 10 minuts respecte la línia convencional.


Comentaris

envia el comentari