Catalunya Diari

Tàrrega posa en marxa la 29a edició del Parc de Nadal amb una cinquantena de propostes lúdiques i educatives

Tàrrega posa en marxa la 29a edició del Parc de Nadal amb una cinquantena de propostes lúdiques i educatives| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ja té a punt una nova edició del Parc de Nadal, un dels més veterans de les terres de Lleida. Aquest espai lúdic i educatiu suma ja 29 anys de trajectòria amb un ampli ventall de propostes per amenitzar les vacances d’infants i joves. Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, el públic d’1 a 16 anys gaudirà d’una cinquantena d’al·licients entre tallers, activitats i animacions. 

El Parc de Nadal s’ubicarà al centre de la ciutat, distribuït entre la plaça de les Nacions sense Estat i punts adjacents com l’Espai MerCAT, el Consell Comarcal de l’Urgell, l’Estació d’Autobusos i la llera del riu Ondara. L’horari d’obertura serà de les 16.00 a les 20.00 hores.
 
La plaça de les Nacions sense Estat es convertirà en l’Espai Jove (amb pistes d’aventura, inflables i esports) al costat del Tren de la Bruixa i el laberint. L’Espai MerCAT acollirà ludoteques, jocs de taula, sorral, ping-pong i tallers de màscares, fang i cistelleria a més de l’estudi de Ràdio Tàrrega. Per segon any consecutiu, s’habilitarà un passadís de connexió amb la carpa contigua de circ, maquillatge, pintura, llits elàstics, futbolins i tallers musicals entre altres. A l’exterior no faltaran el Passatge del Terror i els autos de xoc. La planta baixa del Consell Comarcal de l’Urgell es dedicarà a tallers de reciclatge creatiu mentre que el Reguer serà un  any més el marc ideal per gaudir de les tirolines, el rocòdrom, el circuit d’agilitat i les passejades en ruquets. Quant a les activitats paral·leles, es comptarà amb la participació de nombroses entitats del teixit associatiu de la ciutat.
 
El preu de l’entrada és de 4 euros (a partir de 16 anys és gratuït). També es posa a l’abast un abonament per als 7 dies al preu de 20 euros i per a 3 dies a 10 euros, a la venda a la Casa Consistorial (plaça Major). Alhora es convoca un concurs fotogràfic a Instagram amb el hashtag #nadaltàrrega.
 
Activitats paral·leles
- Dissabte 27 desembre, 18.00 hores: Inauguració i cercavila amb batBATuka i lliurament de premis del concurs del cartell.
Diumenge 28 desembre, 18.00 hores: Cercavila amb Lo Tossino de Guixanet.
Dilluns 29 desembre, 18.00 hores: Cercavila amb els Diables de BAT.
Dimarts 30 desembre, 18.00 hores: Exhibicions de balls artístics amb Gyas Club i del taller de batucada.
Divendres 2 gener, 18.00 hores: Animació amb Albert Show.
Dissabte 3 gener, 18.00 hores: Cercavila de gegants i capgrossos amb La Fal·lera Gegantera.
Diumenge 4 gener, 16.00 hores: Cercavila amb els Targalets de Guixanet.
Diumenge 4 gener, 19.00 hores: Exhibicions dels tallers de tabal i circ.
Dies 2, 3 i 4 gener: Recollida de cartes per als Reis Mags d’Orient a càrrec del Patge Kassam. De 17.30 a 20.30 hores, a la Cambra de Comerç (plaça Major).


Comentaris

envia el comentari