Catalunya Diari

Tàrrega posa en servei 48 places de zona blava a l’avinguda de Barcelona

Tà rrega posa en servei 48 places de zona blava a l’avinguda de Barcelona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rregaEs tracta d’una àrea amb presència de centres comercials i altres serveis terciaris, i per tant amb una elevada afluència de trànsit. D’aquesta forma es vol generar una major rotació de vehicles i facilitar l’accés dels clients als establiments. El tram amb zona blava s’estén entre les dues rotondes que delimiten el traçat de l’avinguda de Barcelona.

Aquest dimecres s’ha procedit a la instal·lació de la senyalització i es preveu de posar en servei la zona blava de forma imminent. La pèrdua d’aparcaments gratuïts es compensa amb l’habilitació de 52 llocs lliures a l’interior de la rotonda de la plaça Riambau, actuació que es dugué a terme fa dos mesos. Al mateix temps, es comptabilitzen unes altres 50 places gratuïtes als carrers adjacents de Mossèn Nicolau i Ferran Saperes.

Un total de 254 places de zona blava
Tàrrega compta amb llocs de zona blava de curta durada (un màxim de 2 hores) a la plaça Major, del Carme i de Carles Perelló, i als carrers de Jacint Verdaguer, Urgell, Sant Roc, Governador Padules, Comabruna, Doctor Riu i Alonso Martínez, en ple centre del nucli urbà. Sumant les places ara habilitades a l’avinguda de Barcelona, la xifra s’eleva a 254. També es disposa de zona blava de llarga durada a superfície a l'Espai Fassina, amb 110 llocs. La tarifa és de 0,30 euros la primera mitja hora i 0,65 euros la primera hora. L’horari és de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari