Catalunya Diari

Tàrrega posa en servei una trentena de places gratuïtes d’aparcament en solars privats al carrer del Mestre Güell

Tàrrega posa en servei una trentena de places gratuïtes d’aparcament en solars privats al carrer del Mestre Güell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 L’acord entre el consistori i els propietaris de les parcel·les, les quals sumen 773 metres quadrats, es regeix mitjançant la fórmula d’arrendament. La Regidoria de Serveis Municipals, a partir de les indicacions dels Serveis Tècnics d’Urbanisme, s’ha encarregat de netejar i aplanar els terrenys a més d’aplicar-hi una capa de grava procedent del reciclatge de runes de la construcció. També s’han habilitat baixadors a les voreres per facilitar l’accés dels vehicles.
 
La nova àrea pública d’aparcament gratuït se situa a l’altre costat de carrer del Col·legi Sant Josep. Amb aquesta iniciativa el consistori vol proporcionar més llocs d’estacionament al professorat, el personal, i les famílies de l’alumnat de l’esmentat centre educatiu. També en poden fer ús els residents de la zona així com els clients dels establiments comercials del carrer del Mestre Güell i de l’adjacent avinguda de Barcelona.
 
L’arrendament de les tres finques s’ha signat per un any, amb possibilitat de pròrroga. La mateixa fórmula de lloguer també és vigent des de l’any 2010 en un solar a la confluència dels carrers de Sant Pelegrí i Gabriel de Tàrrega, el qual ocupa una extensió de 930 metres quadrats i ofereix 42 places d’estacionament gratuït.


Comentaris

envia el comentari