Catalunya Diari

Tàrrega posa en marxa un portal web on centralitza tota l’oferta cultural del municipi

Tàrrega posa en marxa un portal web on centralitza tota l’oferta cultural del municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa un nou portal web on centralitza tota la informació cultural del municipi, www.culturatarrega.cat. L’eina neix amb la voluntat que l’usuari pugui consultar a un sol clic l’oferta que té a l’abast en aquest àmbit pel que fa a activitats puntuals, cicles, museus i equipaments. 

  

El portal aglutinales programacions de música i teatre, les festes populars i les exposicions així com enllaços directes als llocs web de FiraTàrrega, el Museu Comarcal de l’Urgell, el Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat, l’Arxiu Comarcal de l’Urgell i la Biblioteca Central Comarcal. Al mateix temps, es faciliten accessos als comptes de la Regidoria de Cultura a Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i Spotify.

  

 

  

L’estrena del portal es completa amb un nou servei de newsletter, un butlletí electrònic que es tramet cada setmana amb la programació cultural més propera.

  

 

  

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el procés d’unificació i potenciació de l’àrea cultural del municipi, tasca que el consistori encarregà al gerent Pau Llacuna. El portal www.culturatarrega.cat també és accessible des del web municipal.

  

 

Comentaris

envia el comentari