Catalunya Diari

Tàrrega preestrenarà el nou film d’Star Wars la mitjanit del 17 de desembre a Cinemes Majèstic

Tà rrega preestrenarà el nou film d’Star Wars la mitjanit del 17 de desembre a Cinemes Majèstic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega acollirà la mitjanit del dijous 17 al divendres 18 de desembre l'estrena cinematogràfica més esperada dels últims anys: 'Star Wars · El despertar de la fuerza'. Cinemes Majèstic s'avança així per unes hores a les projeccions que tindran lloc en altres sales del país a partir del dia 18 a la tarda.

Aquesta cita inaugura el nou cicle cinematogràfic GalacticTast, amb estrenes durant tot l'any vinculades al Galacticat – Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent, més enllà de les seves dates habituals d'octubre. Circuit Urgellenc i la Regidoria de Cultura, coorganitzadors del Galacticat, arrodoneixen la preestrena a Tàrrega de la setena entrega d'Star Wars amb un seguit de propostes a les quals s'han sumat seguidors acèrrims de la nissaga.

En aquest sentit, el dijous 17 de desembre, a partir de les 21.00 hores, es convoquen diverses activitats prèvies a la projecció del film. Primer se celebrarà un sopar al Restaurant Tastapans que culminarà amb postres exclusives inspirades en Star Wars. L'atractiu principal serà una reproducció en xocolata negra i blanca de la famosa Estrella de la Mort, l'arma més emblemàtica de l'imperi, que ha elaborat el pastisser targarí Joan Nicolau. Fanàtic de les pel·lícules d'Star Wars, Nicolau ha emprat un quilo i mig de xocolatada per recrear en miniatura la famosa icona cinematogràfica.

Tot seguit, a les 22.00 hores, s'oferirà un photocall amb fans d'Star Wars vestits com els cèlebres personatges de la galàxia llunyana junt amb articles de marxandatge. Després, a les 22.30 hores, es projectarà el documental 'I am your father', el qual rescata de l'oblit la figura de l'actor David Prowse, qui encarnà a Darth Vader sota la màscara. Finalment, a la mitjanit, s'oferirà l'estrena d''Star Wars · El despertar de la fuerza,' film dirigit per JJ Abrams que suposa la continuació d'El retorn del Jedi 30 anys després.

Activitats programades
- Sopar amb postres Star Wars de Pastisseria Nicolau (21.00 hores, al Restaurant Tastapans)

- Marxandatge i photocall amb personatges d'Star Wars (22.00 hores, a Cinemes Majèstic)

• Projecció del documental 'I am your father' (22.30 hores, a Cinemes Majèstic)

• Estrena del film 'Star Wars · El despertar de la fuerza' (00.00 hores, a Cinemes Majèstic)


Comentaris

envia el comentari