Catalunya Diari

Tàrrega prepara la Cavalcada de Reis, enguany amb més seguretat i nou vestuari dels patges

Tàrrega prepara la Cavalcada de Reis, enguany amb més seguretat i nou vestuari dels patges| Redacció - Fotografia: Facebook Cavalcada De Reis Tàrrega

 Enguany, i com a mesura de seguretat per evitar possibles atropellaments, només es donaran caramels des de les carrosses dels reis i patges, i no des de la resta de vehicles del seguici com furgonetes i cotxes. Una altra novetat serà l’estrena de vestuari per a una quarantena de patges.
 
Està previst que els Reis d’Orient entrin a la ciutat a partir de les 19.00 hores des de l’avinguda de Balaguer. Tot seguit el recorregut discorrerà pel carrer de la Verge del Remei, l’avinguda de Catalunya, la plaça del Carme i el carrer del Carme fins arribar a la plaça Major. Aquí, al pòrtic de l’Església Parroquial, Ses Majestats faran l’adoració al Nen Jesús. Ja dalt la haima instal·lada davant la Casa Consistorial, els Reis Mags seran rebuts per l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i adreçaran el seu discurs a la població. Unes 200 persones sumaran esforços perquè aquest acte sigui ben reeixit. L’acompanyament musical anirà a càrrec de batBATuka, els Tambors de Diables BAT i Diga’ls-hi Inquiets junt amb les animacions de La Cremallera Teatre.


Comentaris

envia el comentari