Catalunya Diari

Tàrrega programa a partir del 6 de novembre una nova temporada de les sessions de ball dels diumenges

Tàrrega programa a partir del 6 de novembre una nova temporada de les sessions de ball dels diumenges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha renovat l'acord amb l'empresa de management 3 de Tres per coorganitzar una nova temporada de les sessions de ball dels diumenges al municipi. La programació, que habitualment gaudeix d'una bona acollida per part del públic, es desenvoluparà de novembre a abril oferint un total de 25 sessions. 

L'Espai MerCAT de Tàrrega serà com de costum l'equipament que acollirà l'activitat, on agrupacions lleidatanes interpretaran el seu repertori en directe.
 
El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha manifestat que "gràcies a les sessions dels diumenges proporcionem una atractiva proposta d'oci de cap de setmana, sobretot per als nombrosos afeccionats als balls de saló". A més, el conveni assolit amb 3 de Tres "referma el compromís de Tàrrega amb el sector de l'espectacle de Lleida", ha afegit l'edil.
 
Les sessions tindran lloc cada diumenge a les 19.00 hores i al preu de 5 euros. La convocatòria inclourà també a la mitja part una ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació d'Amics de la Sardana de Tàrrega.
 
Carbonell Duet serà l'encarregat de donar el tret de sortida al cicle de sessions aquest diumenge, dia 6 de novembre. Prossegueixen en el calendari els grups Mediterranea (13 de novembre), Flash (20 de novembre) i Madison (27 de novembre).


Comentaris

envia el comentari