Catalunya Diari

Tàrrega promou una campanya per potenciar l’ús de la piscina municipal coberta

Tà rrega promou una campanya per potenciar l’ús de la piscina municipal coberta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega ha endegat una campanya de promoció per potenciar l’ús de la piscina municipal coberta i ampliar així la captació de nous abonats. La iniciativa, impulsada per l’empresa gestora de les instal·lacions (Espai Esports Tàrrega SL) amb el suport del consistori, vol fomentar entre la ciutadania la pràctica de la natació, el fitness i el wellness com a propostes esportives i recreatives.

Alhora, la campanya s’emmarca dins el nou pla de viabilitat econòmica de l’equipament que ha dissenyat la Regidoria d’Esports, com a titular d’aquest servei públic. Actualment, el complex compta amb un miler d’abonats, xifra que es voldria augmentar fins als 1.200 "per assolir l’equilibri financer de la gestió i el manteniment de les instal·lacions", segons ha apuntat el regidor d’Esports, Isaac Gonzàlez. A la vegada, l’alcaldessa de la localitat, Rosa Maria Perelló, ha afirmat que també es tracta de “posar en valor i difondre la qualitat, les prestacions i el confort que ofereix aquest servei”.

En aquest sentit, ja s’ha posat a la venda un abonament de 39,90 euros al mes durant un any per accedir tant a les tres piscines cobertes com a les sales de gimnàs i fitness. Aquesta promoció suposa un descompte del 22% en relació al preu públic de l’abonament que s’aplicava fins ara. A la vegada, i per mantenir la seva fidelització, els abonats ja existents de més de 6 mesos d’antiguitat disposaran d’un val 2x1 per gaudir de la zona termolúdica del Balneari de Rocallaura (Urgell) i formaran part d’un sorteig de paquets d’estètica i benestar. Aquest abonament rebaixat es pot adquirir a l’oficina d’atenció al públic de la piscina coberta.

Millora de les instal·lacions aquest any 2015
A la vegada es treballa en un conjunt de mesures per millorar la infraestructura del servei. Així, el pressupost de l’exercici 2015 de l’Ajuntament de Tàrrega preveu una partida de 35.000 euros per adquirir una nova màquina deshumectadora, la qual proporcionarà aire més sec i calent a l’interior de la zona de bany. Val a dir que les piscines cobertes de la capital de l’Urgell es van dotar ara fa un any d’una caldera de biomassa que abasteix de calefacció i aigua calenta amb un estalvi del 25% de la despesa de consum energètic.Paral·lelament, en el transcurs del present any, el consistori impulsarà noves actuacions i promocions no només de les piscines cobertes sinó de tots els serveis que es concentren a la zona esportiva. Per això s’ha creat un nou logotip sota la marca Complex Esportiu Municipal de Tàrrega (CEM TRRG) amb l’objectiu d’identificar el servei.

572 m2 de làmina d’aigua
Inaugurat l’any 2004 al carrer de Joan Brossa, l’edifici que alberga les tres piscines cobertes municipals ocupa una superfície de 5.000 metres quadrats i ofereix una làmina total d'aigua de 572.. La piscina gran inclou vuit carrers per a la pràctica de la natació; la mitjana, o anomenada "de lleure", està pensada per a la quitxalla; i la petita està destinada a banys d'hidromassatge o jacuzzi. Les instal·lacions es completen a la primera planta amb sales de gimnàs i fitness, equipades amb aparells de darrera tecnologia, a més de saunes, dutxes i lavabos. L'usuari pot disposar a més de taquilla personalitzada.

Els escolars hi tenen accés gratuït durant l’horari lectiu per fer activitats d’educació física. També es disposa d’un ampli espai d’aparcament gratuït. L’equipament suposà en el seu moment una inversió de 3 milions d’euros aportats entre l’Ajuntament de Tàrrega i la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari