Catalunya Diari

Tàrrega reclama la construcció de calçades laterals a l'A-2 al seu pas pel terme

Tàrrega reclama la construcció de calçades laterals a l'A-2 al seu pas pel terme| Redacció - Fotografia: Google Maps

 

L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha reclamat a l'Estat la construcció de carrils laterals a l'autovia A-2 al seu pas pel terme de Tàrrega. La primera edil ha formulat aquest petició durant una trobada celebrada aquest dilluns amb la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso.

Perelló ha argumentat que l'accident ocorregut la setmana passada a l'A-2 posa de manifest la necessitat de disposar d'una calçada lateral en cadascun dels dos sentits de la circulació atenent a motius de mobilitat i seguretat vial.
 
Cal recordar que la topada d'un camió contra un dels viaductes de l'A-2 el passat 25 de novembre obligà a tallar la circulació a l'A-2 i desviar el trànsit per l'interior del nucli urbà de Tàrrega. La situació, tot i produir-se de matinada, trasbalsà la ciutat. A més, un accident similar també es registrà a la localitat l'any 2007.
 
La subdelegada del Govern ha afirmat que s'estudiarà amb atenció la proposta, la qual també es traslladarà al Ministeri de Foment per fer-ne una avaluació. Les calçades laterals que Tàrrega reclama vora l'A-2 discorrerien dins el seu terme al llarg de 5 quilòmetres aproximadament, entre els punts quilomètrics 505 i 510. Així mateix, Perelló ha recordat que als termes municipals veïns de Fonolleres i Anglesola l'A-2 sí disposa d'aquests carrils alternatius.
 
L'alcaldessa ha agraït la bona entesa amb la subdelegació del Govern a l'hora d'atendre aquest neguit expressat pel consistori targarí i ha apel·lat a la plena col·laboració entre ambdues administracions per a millorar la mobilitat en una de les principals carreteres de la demarcació.


Comentaris

envia el comentari