Catalunya Diari

Tàrrega redistribueix oficines municipals per compartir recursos, optimitzar serveis i cedir espais a entitats

Tàrrega redistribueix oficines municipals per compartir recursos, optimitzar serveis i cedir espais a entitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha traslladat l’Oficina Municipal d’Escolarització a la planta baixa de la Casa Consistorial compartint recursos i instal·lacions amb l’Oficina Local d’Habitatge. D'aquesta manera, es centralitzen en un únic punt d’atenció diversos serveis d’assessorament i tramitació administrativa, proporcionant més comoditat als usuaris. La planta baixa de l’ajuntament també presta servei l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Paral·lelament, l’espai deixat per l’Oficina Municipal d’Escolarització a la plaça de Sant Antoni ha esdevingut ja la nova seu de la Regidoria de Cultura, "un espai molt més accessible a la ciutadania que la seva anterior ubicació a la Casa de Cultura", ha explicat el regidor de l’àrea, Albert Rosinés. 
 
Aquesta redistribució d’espais municipals, culminada aquesta setmana, permetrà al mateix temps que la Casa de Cultura, situada al carrer de Les Piques, potenciï els seus usos per a les entitats locals. Es preveu així que els 120 metres quadrats que ocupava la Regidoria de Cultura a la segona planta de l’immoble se cedeixin ara a associacions d’aquest àmbit. En aquest sentit, s’ha fet una primera proposta a Guixanet, dedicada a difondre la cultura popular de la ciutat. L’edifici, un dels equipaments més emblemàtics del nucli antic, ja acull de fa anys la seu del Centre Cultural de Tàrrega, la Sala Marsà destinada a exposicions i l’Aula de Llengua. Recentment, la Regidoria de Cultura també ha integrat la gestió de les infraestructures tècniques del Teatre Ateneu, l’Espai MerCAT, el Camp dels Escolapis, el Càmping Municipal i els escenaris de FiraTàrrega. 


Comentaris

envia el comentari