Catalunya Diari

Tàrrega renova el ferm del carrer de Ferran Saperes, principal via d'accés al cementiri municipal

Tàrrega renova el ferm del carrer de Ferran Saperes, principal via d'accés al cementiri municipal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Ajuntament de Tàrrega ha dut a terme la renovació íntegra del ferm de la calçada al carrer de Ferran Saperes, el principal vial d'accés al cementiri municipal. En concret s'ha aplicat una nova capa asfàltica en tot el paviment, el qual ocupa una superfície de 1.380 metres quadrats. 

Els treballs, pressupostats en 26.000 euros, posaran fi a les deficiències que s'havien detectat a la via millorant la mobilitat en una àrea molt propera a la zona comercial de l'avinguda de Barcelona i al polígon industrial Riambau. La intervenció també s'ha materialitzat pensant en la data de Tots Sants, el proper 1 de novembre, quan milers de persones visitaran els seus difunts al cementiri.
 
D'altra banda, la necròpoli targarina ha estat objectes de diverses millores ja que s'han invertit 5.000 euros per a reparar teulades a la part antiga. En l'agenda d'actuacions del Consistori, les regidories d'Urbanisme i Serveis Municipals també preveuen materialitzar abans de finalitzar l'any les obres per ampliar la capacitat del recinte funerari. Serà ja la novena fase d'ampliació de la part nova, en la qual es construiran 90 nous nínxols. El projecte suposarà una inversió de 58.000 euros.
 
Pel que fa al programa de pavimentacions de via pública, Tàrrega també preveu renovar el ferm del carrer del Mestre Güell en el tram comprès entre la Rambla del Canalet i el carrer d'Orient. En aquest segment es reforçarà el formigó existent, molt deteriorat, amb una nova capa asfàltica a la superfície. Aquesta acció es durà a terme durant la primera setmana de novembre aprofitant les obres de reurbanització ja en marxa a la Rambla del Canalet.


Comentaris

envia el comentari