Catalunya Diari

Tàrrega renova els seients de la tribuna del Camp Municipal de Futbol amb una inversió de 4.000 euros

Tà rrega renova els seients de la tribuna del Camp Municipal de Futbol amb una inversió de 4.000 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha invertit 4.000 euros en significatives millores a la tribuna del Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez. Principalment, s’han renovat els 250 seients d’aquest espai perquè el públic guanyi en comoditat.

Es tracta de mobiliari fet de plàstic de polipropilè i guarnit amb els colors blau i grana que identifiquen la UE Tàrrega. Aquesta intervenció ha permès retirar els antics seients de la instal·lació esportiva, que presentaven un greu estat de deteriorament.

Al mateix temps, la Regidoria de Serveis Municipals ha habilitat dos nous accessos laterals als esglaons de la graderia. Recentment la tribuna ja fou objecte d’altres millores com la instal·lació d’una barana amb passamà de 30 metres lineals o la supressió de barreres arquitectòniques.

L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha afirmat que “de mica en mica el camp municipal de futbol ha guanyat en qualitat, comoditat i funcionalitat els darrers mesos”. En aquest sentit, el consistori renovà el passat estiu la gespa artificial, amb capa de cautxú i de categoria FIFA 2, gràcies a una inversió de 173.000 euros.

A més, es destinaren uns altres 42.000 euros per arranjar la tanca de formigó que envolta el terreny de joc. El Camp de Futbol Joan Capdevila Méndez, anomenat en honor al cèlebre jugador targarí, acull els encontres i els entrenaments de la UE Tàrrega i l'Escola de Futbol CEEF UE Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari